로고

한국헬스의료산업협회
로그인 회원가입
  • 자유게시판
    CONTACT US 010-3032-9225

    평일 09시 - 17시
    토,일,공휴일 휴무

    자유게시판

    тамақ дайындау технологиясы кітап

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Malcolm
    댓글 0건 조회 11회 작성일 24-09-06 12:08

    본문

     
     
     
     
     
     

     
     
    тамақ дайындау технологиясы кітап [Подробнее...]
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    Технологиясы,Тамақ өндірісі кəсіпорындарын жобалау, Дипломдық жоба тамақ дайындау технологиясы туралы; əлем халықтарының тағамдары туралы. Пісіру кезінде тағамның технологиялық картасы үлкен маңызға ие. Ол дұрыс құрастырылған болуы керек, және онда тағам дайындаудың барлық бөлшектері жазылған. Тамақ өнімдерін өндіру саласындағы қазіргі заманғы ғылыми және практикалық мәселелерді шешуге, жоғары оқу орындарында, бейінді колледждерде сабақ беруге, тамақ өнеркәсібі. І. Тамақ дайындау технологиясы 8 сағат (2 теория 6 практика) 1: Аспаздық жұмыстар кезіндегі қауіпсіздік техникасы: 1. Кауіпсіздік ережелерін сақтау. Техникалық-технологиялық мәліметтер беру. Бірінші тағамды дайындау технологиясы. 1.Сорпа дайындау. Бірінші тағам адамның толық тамақтануының негізгі құрам бөлігі. Онда тамақтың сіңімділігін арттыруға қажетті асқазан сөлін. Тамақтандыру кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы және өндірісті ұйымдастыру» мамандығының «Тағам дайындау технологиясы» пәніне арналған. зертханалық жұмыстар. Орындаған: Рысбаева Ж. Ж. Павлодар 2016ж. Зертханалық-тәжірибе жұмыстарының орындау реті. 1. Зертханалық-тәжірибе жұмыстарын орындау алдында оқушылардық теориялық білімдері тексеріледі. 2. Техникалық қауіпсіздік нұсқаулығы. Білім беру бағдарламалары «Тамақ технологиялары факультеті» АТУ Алматы Технологиялық Университеті ☑️ Қазақстан мен Орталық Азиядағы жетекші. Тамақ әзірлеу технологиясын оқыту «Тағам дайындау технологиясы», «Жобалау» сияқты тараулар енгізілді. Технология бағдарламасының негізгі мақсаты жасөспірімдерді өздігінше еңбек ете. Цена 9 174 ₸ «Тағам дайындау технологиясы. Оқулық» от автора Р. Мец. Купить в интернет-магазине с доставкой по Казахстану. «Тағам дайындау технологиясы» кітабында еңбекті қорғау мен ұйымдастыру, өндірістік процесс гигиенасы бойынша жалпы талаптар, негізгі тағамдарды әзірлеу бойынша тәжірибелік кеңестер, мейрамханалардағы сатылымдар бойынша ұсыныстар мен азық-түлік өнімдерін есептеулер берілген. Оқу курсы неміс тілінен аударылып, материалдар модульді-құзыретті тәсілге негізделген. Пәнаралық байланыс: Тамақтандыру мекемесінің жабдықтары, qazaqstan tv Тамақтандыру мекемесінің жабдықтары пәнінен өндірістік оқу, Тамақ дайындау технологиясы. Кулинарлық өнімдерді безендіру. Жарнама (10 сынып) Мақсаты: Аспаздық пен тамақ дайындау технологиясы туралы білім дағдысын қалыптастыру тағам түрлерін. Кітап атауы авторымен КМ 01 Тамақ дайындау үдерісінде сыни бақылау нүктелерін белгілеу және дайын өнімнің сапасының төмендеуіне әкелетін ондағы туындаған тәуекелдерді талдау. Тамақ. Бірыңғай рецепт жоқ болғандықтан, дәл тамақ әзірлеу технологиясы жоқ, сіз негізгі мәселелерді білуіңіз керек қамырды қалай жасау керек, толтыру, пішінді.

    кто спонсор манчестер сити, кюнет пирамида математикалық викториналар, математикалық сайыс правила ношения оружия на охоте, правила охоты в казахстане аралас орман перевод, жыр жинақ перевод на русский купить автоцистерну пожарную, запчасти на пожарную машину солтүстік қазақ батыс сібір жазығының ең ірі өзенін табыңыз, батыс сібір жазығы картада

    экожүйе - табиғи экожүйе дегеніміз не [Читать далее...]

    Экожүйе дегеніміз не? Экожүйе ұғымы алғаш рет 1935 жылы айтылған. Бұл презентация экологияның негізін қалаушы құжаттар арасында кеңінен оқылады және қол жетімді. Бұл презентацияда экожүйе биотикалық қауымдастық және белгілі бір жерде физикалық орта ретінде анықталған. Экожүйе дегеніміз – зат, энергия және ақпараттар алмасу нәтижесінде біртұтас ретінде тіршілік ететін кез келген өзара әрекеттесуші тірі ағзалар мен қоршаған. Алайда экожүйе мен биогеоценоз арасында айтарлықтай айырмашылық болмағанмен, соңғы кезде «экожүйе» ұғымы кең қолданылады. Экожүйе зат айналымы жүре алатын организмдер мен бейорганикалық компоненттер жиынтығы. Экожүйелер арасында биогеоценоздар арасындағы сияқты анық шекара жоқ, бір экожүйе біртіндеп екінші экожүйеге ауысады. Үлкен экожүйелер кіші экожүйелерден құралады. Мысалы, құмырсқа илеуі, томар, жануарлардың салған іні ішіндегі тіршілік ететін организмдерімен (микрожүйе) бірге орман экожүйелерінің (мезоэкожүйе) құрамына кіреді. Жасанды экожүйе бұл биотикалық компоненттерді адамдар ауылшаруашылық өндірісі сияқты белгілі бір мақсаттар үшін анықтаған. Олар қоршаған ортаның бақыланатын жағдайында ұсталуын талап етеді. Табиғи экожүйе бұл адам (ферма) құрған немесе өзгертпеген, табиғатта (мысалы, орманда) кездесетін биологиялық орта. Адамдар өздерінің пайдасы үшін кейбір экожүйелерді өзгертті. Бұл жасанды экожүйелер. Олар жердегі (егістік алқаптар мен бақтар) немесе су (аквариумдар, бөгеттер мен қолдан жасалған тоғандар) болуы мүмкін. Табиғи экожүйе Жасанды экожүйе Абиотикалық фактор Биотикалық фактор Антропогендік фактор Видео «Экожүйе дегеніміз не» Ақпараттық парақ. Табиғи және жасанды экожүйе. Төмендегі Сабақ жоспары толық нұсқасы емес, тек сізге танысу үшін көрсетілген, сайтқа жарияланған документтен айырмашылығы болуы мүмкін. Жүктеу үшін осы беттің төменгі жағындағы жүктеу деген жазуды басу керек. We're fetching your file Please wait a moment while we retrieve your file from its home on the internet. Көптеген адамдар білмейді экожүйе деген не. Экожүйелер бір-бірімен және өздері өмір сүретін табиғи ортамен өзара әрекеттесетін организмдер топтарынан құралған биологиялық жүйелер. Түрлер арасында және бір түрдің особьтары арасында көптеген қатынастар бар. Тірі заттарға тіршілік ету орны қажет, оны біз табиғи орта деп атаймыз. Экожүйе дегеніміз не: какие жесты запрещены в исламе сипаттамалары, түрлері, жіктелуі және тағы басқалары Желілік метеорология. Егер сіз экожүйенің не екенін және оған қатысты барлық нәрсені тереңірек білгіңіз келсе. Экожүйе – экология ғылымындағы іргелі ұғымдардың бірі, "экологиялық жүйе" сөзінің қысқарған түрі. Белгілі бір ортада тіршілік етіп жатқан жануарлар мен өсімдіктер дүниесін, микроағзаларды, олардың бір-бірімен байланысы және өзара зат пен энергия алмасуын "экожүйе" деп атайды. Мысал ретінде еліміздегі Қорғалжын қорығын алып қарастырайық. Экожүйе мөлшері әртүрлі табиғи (мұхит, тундра, орман, құмырсқа илеуі және т.б.) және жасанды (аквариум, ферма территориясы, қала) кешендерге. Экожүйе түрлері Флэш-карты 1.Табиғи экологиялық бірлестік дегеніміз не? Белгілі бір жердің жануарларымен өсімдіктерінің бір-біріне әсер етуі және өзара әрекеттесіп тіршілік етуі., 2.Экожүйелер шығу тегіне байланысты нешеге бөлінеді? 8) Табиғи экожүйе оларға зат айналымы, адамның ешқандай араласуынсыз жүзеге асатын құрылымдар жатады. 9) Абиотикалық фактор дегеніміз –қоршаған ортаның әсерлері (жарық, жылу, жел, судың құрамы, топырақтың құрамы, ылғалдылық). Видео «Экожүйе дегеніміз не». Ақпараттық парақ. Флипчарт. Тапсырмалар жинағы. Аяқталуы. 5 мин.


    билет шымкент - астана поезд
    неодим магнит
    pert solved examples
    uib стоимость обучения международные отношения
    1 айлык бала неге кусады

    .
    ==============================================================

    ~~~~~ науқаспен қарым қатынас түрлері ~~~~~

    ==============================================================
    .

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.